Hospiceforum Norge - Hjelp oss med å få politikerne til å svare!

Hjelp oss med å få politikerne til å svare!

Stortinget skal nå behandle stortingsmeldingen om lindrende behandling og omsorg i helsetjenesten. Meldingen slår fast at hospicefilosofien skal ligge til grunn for all behandling og omsorg, såvel i spesialist- som i kommunehelsetjenesten. I mange år har man snakket om at hospice er det forsterkede tilbudet som mangler for å gi pasienter og pårørende reelle valgmuligheter. Hospice omfatter hjemmetilbud, og dag- og døgnplasser.

Det holder ikke med fine ord og gode intensjoner om vi skal få til en endring. Endring krever handling.

I den forbindelse trenger vi din hjelp! Sammen med deg vil vi utfordre politikerne til å gi et tydelig svar. Via denne siden har du mulighet til å be om svar fra stortingsrepresentanter og utvalgte medlemmer fra regjeringen. Finn en eller flere politikere som du ønsker å få svar fra i listen nedenfor, eller bruk søkefeltet.

Vi vil ha svar på følgende spørsmål fra politikerne:
Vil du bidra til at det etableres flere hospicetilbud i Norge?

Når du har bedt om et svar blir fornavnet ditt synlig på nettsiden, slik at politikeren kan se hvor mange som vil ha et svar. Så snart politikeren har svart, mottar du en e-post.
Bli med og krev et svar du også!

Du kan også bruke listen nedenfor til å se hvem som har svart og hvilket svar de har gitt. Du kan stille spørsmålet til så mange av politikerne du ønsker.

Takk for at du engasjerer deg! Del gjerne denne siden med venner og kjente.