Hospiceforum Norge - Olavsfest i Trondheim

Olavsfest i Trondheim

Pilegrim for hospice og markedsplass under Olavsmarkedet 28 juli - 3 august

Fra 2014 har Hospiceforum gått "Pilegrim for hospice" på forskjellige måter. Det startet med at Astrid Rønsen og Lene Dieserud gikk hele veien fra Oslo til Trondheim i 2014. På veien møtte de helseminister Bent Høie i et seminar vi arrangerte på Eidsvoll. Senere på vandringen møtte de andre lokale politikere og vanlige folk. Det ble mange gode samtaler om livet og om døden.

I Trondheim ventet mange av Hospiceforum Norges støttespillere og styre og det ble en felles vandring fra Lian inn til Nidaros i oransje T-skjorter. Så gikk ferden gikk videre til Vår Frues kirke og samtalen "Ved reisens slutt" med direktør for Olavsfest Petter Myhr.

I årene som har gått siden da har vi hatt arrangementer på forskjellige vis både langs leden og i Trondheim. I 2020 utgikk alle fysiske arrangementer på grunn av korona.

I år er vi tilbake i Trondheim både med en felles vandring fra Lian inn til Trondheim 28 juli og med eget telt på Olavsmarkedet 28 juli - 3. august.

Fellesvandring fra Lian til Nidarosdomen 28 juli kl 08:30

Vi ønsker alle velkommen til å delta med oss på vandringen fra Lian 28 juli. For at vi skal bli synlige som en gruppe selger vi oransje T-skjorter. Meld dere på ved å sende e-post til post@hospiceforum.no Les mer her

Samtaler rundt kjøkkenbordet med telt på Olavsmarkedet

Gjennom hele Olavsmarkedet vil vi være tilstede med kjøkkenbordet vårt. Her kan du komme innom for en prat om det som er viktig for deg med tanke på alvorlig sykdom og livets slutt. Les mer her

Dukker det opp noen spontane vandringer langs leden?

Vi planlegger ikke for flere fellesvandringer, men oppfordrer alle som er glad i gå tur til å sende oss bilder og fortellinger om deres erfaringer med å gå langs pilegrimsleden. Følg med i sosiale medier for oppdateringer fra oss.