Hospiceforum Norge - Olavsfest - HÅP

Olavsfest - HÅP

Tradisjonen tro dukker Hospiceforum opp på Olavsfest 28. juli til 3. august og er med på forskjellige arrangementer og har telt på Olavsmarkedet.

- Årets tema - Håp - er essensielt for mennesker i alle faser av livet, og er med på å gi mennesker styrke til å håndtere livet som det er. Slik sett har håp en spesiell betydning i hospicefilosofi, sier styreleder Henriette Høyskel.

Erna Solberg og Astrid Rønsen

Pilegrim for hospice

Fra 2014 da Astrid Rønsen og Lene Etner gikk hele pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim under fanene Pilegrim for Hospice, har vi vært del av programmet under Olavsfest. Fellesvandringen fra Lian og inn til åpningen er en fin tur der du kan ende opp med å gå ved siden av biskoper eller selveste statsministeren. Bli med oss torsdag 28 juli og ta kontakt om du ønsker å gå i være oransje T-skjorter.

Laura White og Henriette Høyskel i teltet

Olavsmarkedet

Samtaler rundt kjøkkenbordet gjentar suksessen fra i fjor og har med seg kjøkkenbordet og inviterer til samtale og en kaffekopp i teltet på Olavsmarkedet. - Nå har vi reist rundt i hele landet og invitert til samtaler. Vi gleder oss til å komme tilbake til Trondheim der vi startet prosjektet i fjor sommer, sier prosjektleder Laura White.

I år samarbeider vi med Lukas Hospice og deres uvurderlige hospicetilbud i Malvik. De deler informasjon om tilbudet og hvordan man kan søke seg dit. Kom innom å slå av en prat med oss.

Vestfrontmøtet: HÅP OM GOD HELSE, lørdag 30 mai kl 13

Vår nestleder og fagsjef Astrid Rønsen invitert til å delta i Vestforntmøtet: Håp om god helse. Der møtes flere mennesker som lever med alvorlig livstruende sykdommer til samtale om håp.

Plakat for Olavsfest 2022 - Håp
Plakat for Olavsfest 2022 - Håp