Hospiceforum Norge - Vi ønsker Laura velkommen!

Vi ønsker Laura velkommen!

Laura White

Vi er glade for å kunne introdusere vår nye medarbeider i Hospiceforum Norge. Laura White er ansatt i en delt stilling der hun er prosjektleder for vårt nye prosjekt Samtaler rundt kjøkkenbordet, og organisasjonssekretær.


Laura har en bakgrunn med bachelor i statsvitenskap med internasjonale relasjoner og MBA i strategisk ledelse. Hun har lang allsidig erfaring innen prosjektadministrasjon og teamledelse, og sertifisering i prosjektledelse.

- Det er spennende å få Laura med på laget. Hun har den riktige kombinasjonen av kompetanse og frivillig engasjement som vi trenger for å gjennomføre et stort landsdekkende prosjekt og å bidra til at organisasjonen utvikler seg videre, sier styreleder Henriette Høyskel.

Laura buldring i Østmarka

Laura er opprinnelig fra Colorado, USA. Nysgjerrigheten på Norge ble vekket da familien var vertsfamilie for en norsk utvekslingsstudent. Da hun ønsket å gjennomføre sin MBA i utlandet ble Norge et naturlig valg, og hun bestemte seg for å bosette seg her etter studiene.


- Da jeg så stillingen utlyst, tenkte jeg at denne er som skrevet for meg, forteller Laura. Jeg kommer fra andre bransjer enn helse, men har de siste årene hatt et frivillig engasjement for de viktige samtalene rundt livets slutt i familien og gjennomført et kurs for Death Doula.

Nå er arbeidet i gang med å organisere prosjektet og få gjennomført digitale samlinger før sommeren. Så håper vi at vi fra høsten av skal kunne arrangere fysiske folkemøter rundt om i landet. Vi gleder oss til å nå ut til hele landet. Følg med for arrangementer nær deg!

Samtaler rundt kjøkkenbordet

Støttet av Stiftelsen Dam
Støttet av Stiftelsen Dam
Les mer om prosjektet